Dice

Når brukeren har deg i lomma

En app (mobilapplikasjon) er et dataprogram som benyttes primært på en smartenhet. Vi skiller mellom native apper for et gitt operativsystem som installeres på en mobile enheter og webapper som egentlig er nettløsninger som ikke lastes ned og kan brukes på flere mobilsystemer. Eyego utvikler både native apper og webappikasjoner:

Kostnadseffektive native apper

Eyego bygger kostnadseffektive kryssplattformapplikasjoner for Android og iOS ved hjelp av rammeverk som Cordova, PhoneGap, Framework7 og Vue. Dette gir oss mulighet til å bruke vår kunnskap om markup, javascript og css på nye måter og native apper kan tas frem og vedlikeholdes svært kostnadseffektivt.

Integrering mot åpne rammevark

Apprammeverkene har et rike biblioteker med testede plugins som vi ofte bruker som utgangspunkt og komponenter i den løsningen. Funksjoner som ikke dekkes av dette utvikles av våre utviklere. Ved å bruke en miks av «hyllevare» med åpen kildekode og egenproduserte løsninger oppnår vi de beste resultatene.

Webapper

Mobilen er det viktigste mediumet for informasjon og kommunikasjon i dag. Med dagens teknologi kan man bygge svært avansert webapplikasjoner som gir brukeren funksjoner og interaksjon som om det skulle være en installert app på telefonen eller nettbrettet.

Apper og nettløsninger i samme kodebase

Vi bygger ofte enklere webapplikasjoner og også avanserte native apper med Wordpress som grunnmur. Så spesialkodes appene på toppen av det felles rammeverket,slik at mesteparten av systemutviklingen gjøres en i stedet for tre ganger.

Fremhevete apper

arcus-thumb copy

Arcus

Verdens beste akevitt på app!

Les mer
hero-afm

Astrup Fearnley Museet

Formidling og relasjonsbygging med mobilen

Les mer
handballtv-thumb

HandballTV.com

Håndball på nett-tv til folket.

Les mer
kunstporten-thumb

Kunstporten

Mobile kunstopplevelser til barn og unge

Les mer