Dice

Funksjonelle komponenter

Om man utvikler en nettløsninger eller apper er det ofte behov for essensielle funksjoner som det er mest hensiktsmessig og kostnadseffektivt å bygge sinn via komponenter. Disse lever sitt eget liv, kan enkelt erstattes og oppgraderes eter behov.

Fremtidens betalingsløsninger

Betaling er mer enn Visa og Mastercard, det er også VIPPS og automatisk avtalegiro, Paypal m.m. Eyego benytter NETS som sin prefererte partner, og setter opp betalingsløsninger som samhandler med kundens systemer og er knyttet til angitte transaksjoner.

Integrert e-handel

Eyego har designet og utviklet en rekke E-handelsløsninger. Vi benytter Woocommerce for berikelse av produktinformasjon, bilder, knytninger og språk. Om ønskelig integrerer vi produkt og kundedata mot kundens egne systemer og ofte er dette integrert med betalingsløsninger.

Brukerhåndtering og GDPR

Sikker, solid og smart håndtering av brukerdata er en sentral systemkomponenent i mange løsninger. Eyego benytter Google Firebase som sin prefererte plattform til dette. Vår strategi er at brukerdata håndteres sikkert i henhold til norsk lov (GDPR), men også fleksibelt i forhold til egen administrasjon av egne data, integrasjon mot andre systemer og løsninger.

Aktiv brukerdialog

Løsninger som krever kommunikasjon med brukerne i forma av meldinger, nyhetsbrev, skjema eller for eksempel pushvarslinger setter vi opp med komponenter som støtter dette. Det kan være alt fra enkle oppsett av Mailchimp, Formidable Forms til egentilpassede komponenter.

Utvalgte eksempler med funksjonelle komponenter

hero-afm

Astrup Fearnley Museet

Formidling og relasjonsbygging med mobilen

Les mer
heimen-thumb

Heimen Husfliden

Norske tradisjoner i en digital fremtid

Les mer
misjall-thumb

Misjonsalliansen

Bærekraftig bistand gir resultater

Les mer
hand-thumb

Norsk Topphåndball

Samarbeider for å vinne.

Les mer