Dice

Fleksible, dynamiske og oppdaterte

En nettløsning kan være alt fra et digitalt visittkort til et komplekst interaktivt system hvor brukerne kan kommunisere og handle. Den bør uansett designes med klare mål med godt og riktig innhold, bli funnet i søkemotorer, være enkel å vedlikeholde, oppdatere og ikke minst sikker. Her er noen dimensjoner i så måte:

Verdens ledende CMS

Eyegos utviklingsteam består av erfarne utviklere som tror på åpne standarder og at systemer lever i stadig utvikling. Vi benytter WordPress som CMS, det er verdens ledende, lisensfritt, stabilt og brukervennlig. Eyego har fulgt med Wordpress siden starten i 2003 og benyttet det aktivt siden 2010.

Advanced Custom Fields

I stedet for å fylle et tekstfelt med innhold gir Advanced Custom Fields (ACF) mulighet til å lage grensesnitt hvor ulike innholdselementer kan formgis på optimalt vis. Dette nettstedet er bygget med ACF, det gjør at hver komponent kan plasseres hvor og hvordan vi ønsker det.

Kvalitetsikrede tillegg

WordPress er en enorm ressurs og et svært omfattende teknologisk miljø. Takket være Eyegos egentilpassete systemer og lange erfaring med er vi ikke avhengige og uforutsigbare av ymse tillegg (plugins) for å løse oppgaver. Alle tillegg/plugins som installeres skal sjekkes mot siste versjon av Wordpress og være kvalitetssikret før de benyttes.

HTML 5, jQuery og Scss

All markup og stylesheets skrives i syntaktisk korrekt html5. Vi benytter jQuery for javascript og Scss for css. Disse standardene i kombinasjon gir stor fleksibilitet og dynamikk i løsningene vi utvikler. All kode skrives med fokus på brukervennlighet og søkemotorer.

Søkemotoroptimalisering

Semtantisk korrekt HTML, god permalenkestruktur, og godt, målrettet innhold spiller sammen i arbeidet med å tilpasse et nettsted til søkemotorer. Eyego har egne rutiner og sjekklister for dette. Ved behov gjør vi også søkeordsanalyser og kommer med anbefalinger til innhold og struktur for best mulig resultater.

Trafikkmåling og analyse

Alle nettsteder utstyres med Google Analytics tracking. Facebook Pixel tracking, heatmaps eller andre sporingstjenester legges til etter ønske og behov. Vi benytter også eksisterende analyser som verktøy i innsiktsarbeidet og oppfordrer kundene til aktivt å monitorere egne løsninger for videreutvikling.

Integrasjon og APIer

Eyego utvikler ved behov åpne webbaserte systemer i PHP som ligger til grunn for administrasjon og behandling av data, brukere og funksjoner. Disse har egne administrasjonsgrensesnitt og kan fungere helt uten CMS, eller i samhandling med andre systemer.

Video og "TV"

Implementering av video i web- og applikasjonsløsniger kan gjøres på flere forskjellige måter, avhengig av hva hensikten med videoen er, hvilke plattformer man utvikler for, og hvilke krav som stilles til interaksjon.

Responsivitet og mobilitet

Eyego designer responsive, "mobile first" digitale løsninger med Bootstrap som frontend komponentbibliotek. Dette er en åpen kildekode verktøykasse bast på jQuery for å utvikle med HTML, SCSS og JS. Det består av ulike Sass-variabler og mixins, responsivt grid system, omfattende komponenter og kraftige plugins.

Viktige komponenter

En god nettløsning består ofte av ulike funksjoner som løses med komponenter. Alt fra nyhetsbrev og skjema til betaling og ehandel. Vi har laget et eget avsnitt om dette,

Les mer

Utvalgte og aktuelle nettløsninger

DELK

DELK

Designet for god kommunikasjon

Les mer
misjall-thumb

Misjonsalliansen

Bærekraftig bistand gir resultater

Les mer
hand-thumb

Norsk Topphåndball

Samarbeider for å vinne.

Les mer
sykehusklovnene-thumb

Sykehusklovnene

Verdens beste reseptfrie medisin

Les mer