Dice

Godt vedlikeholdt hele tiden

En digital løsning krever kontinuerlig pleie og vedlikehold, teknisk såvel som innholdsmessig. Eyego drifter og supporter de fleste løsningene vi utvikler og samarbeider unikt med hver enkelt kunde for de beste resultatene.

Versjonskontroll

Under gitlab.eyego.no ligger repositorier for samtlige prosjekter, oppdatert for hver utviklingsinstans. På norsk betyr dette at løsninger som utvikles forefinnes i ulike versjoner, som kan gjenskapes og vi sikrer at flere kan utvikles på disse samtidig.

Teknisk drift

Eyego drifter alle sine løsninger på skyservere med høy oppetid. Det inngås egne driftsavtaler med kundene som regulerer tekniske krav, oppdateringer, databehandling og support.

Lastbalansering og varsling

Eyego drifter sine løsninger på lastbalanserte servere. Vi har varslingssystemer ved evt. nedetid, og gode systemer for eventuell relokasjon eller reskapning av løsninger (gjennom løpende backup).

God support

Eyego tilbyr support på alle våre løsninger. Eventuelle feil rettes selvsagt fortløpende, men i tillegg til dette tilbyr vi faste supportavtale som dekker oppgraderinger, mindre oppgaver og lignende. Hvert prosjekt har en supportansvarlig som følger opp henvendelser.

Innhold alltid oppdatert

Å holde innholdet på nettløsning friskt og aktuelt er avgjørende og det bør det etableres klare rutiner for oppdatering og vedlikehold av innhold. Med et fornuftig og gjennomtenkt opplegg kan man klare å holde seg oppdatert uten at det koster for mye.

Databehandling og sikring

Sikker, solid og smart håndtering av brukerdata er sentralt i mange løsninger. Eyego har løsninger og avtaleverk som sikrer at data håndteres sikkert i henhold til norsk lov (GDPR), men også fleksibelt i forhold til egen administrasjon av egne data, integrasjon mot andre systemer og løsninger.

Løpende oppdatert

Nettløsninger og applikasjoner må holdes oppdatert i forhold til de programmer de er utviklet i og er det eksterne integrasjoner, må disse oppgraderes tilsvarende. Oppgraderinger er viktig både av rene funksjonelle hensyn men også av sikkerhetsmessige årsaker.

Aktiv samhandling

Eyego har et eget oppgave system som håndterer alle oppgaver knyttet til en løsning og oppdragsgiver kan gjerne få digital tilgang til dette. Dette gir oversikt og kontroll for alle involverte.

Utvalgte digitale plattformer vi drifter

hand-thumb

Norsk Topphåndball

Samarbeider for å vinne.

Les mer
sykehusklovnene-thumb

Sykehusklovnene

Verdens beste reseptfrie medisin

Les mer
LKM-thumb

Lillehammer Kunstmuseum

Formidling av unik kunst nye formater

Les mer
lundin-thumb

Lundin Norway

Innovasjon og kontinuerlig utvikling.

Les mer